ahp kop

 21 Januari 2021

Klassementsrit Almere

Share

  

Tijdens het Energie- en Stoomfestival vrijdag 23 mei werd de eerste klassementsrit van Almere verreden. Het evenemententerrein, waar ook ingespannen werd en de eerste presentatie gegeven werd, was, moge we wel zeggen, overvol: vele tientallen kraampjes, veel stoommachines, vast en rijdend, demonstraties door commandotroepen, meevaren met de mariniers, brandweerdemonstraties, draglines en bulldozers.

Willy Nieuwburg en Jet Brokken vertrokken vrijdagmorgen al vroeg om op tijd in Almere te zijn.
Ze moesten om 11.30 uur voor de jury verschijnen. Na een korte pauze was het tijd voor een rondrit door Almere. Na een tocht van ongeveer 20 km over fietspaden en heel veel bruggetjes en zelfs door een parkeergarage, kwam de stoet van 15 aanspanningen weer terug op het Festivalterrein. Hier werd in de Arena elke koets voorgesteld aan het publiek. Bij de prijsuitrijking kon Willy de eerste prijs ophalen. Met 73,00 punten kwam zij als beste uit de bus. 

 

Van harte gefeliciteerd.


publieksprijs

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.