ahp kop

 19 Januari 2021

Druk weekend " Achter 't Peerd "

Share

 

Het was weer een druk weekend voor de leden van AHP.

Als eerste was Hans Heus afgelopen maandag al vertrokken met het hele G4 team om in het Engelse Windsor deel te nemen aan de jaarlijkse menwedstrijd. Op een kleine storing aan de vrachtauto na, lijkt het verder gemiddeld te verlopen gezien de uitslag. Na de dressuur een 10e plek en in de marathon op zaterdag kwam Hans uit op een 14e plaats. Zondag was de vaardigheid. Deze werd afgesloten met een 12e plek en dit was ook de totaal uitslag.

Hank Garrits bleef iets dichter bij huis en reed de wedstrijd in Uden/Veghel.
Henk begon met een 3e plaats na de dressuur en een 4e in de marathon. Zondag de afsluitende vaardigheid. Hier had Henk zich op voor bereid, gezien de kegels in de wei, maar helaas rolden er toch 3 ballen. Dit leverde een 6e plaats op. Totaal is Henk als 4e geeindigd.

Voor de gehele uitslag kijk op www.hoefnet.nl

Dan was er nog de bruiloft van onze voorzitter en zijn vrouw, Jan en Wieke.

Hier staat het 25 jarig bruidspaar bij het kado van "Achter 't Peerd". Ze wilden iets voor in de tuin en dat kregen ze dan ook.... Een kruiwagen compleet met mest en greep, dus kan Jan na zijn vakantie gelijk beginnen met spitten.

Verder wil het bestuur Jan en Ab bedanken! De één voor het maken van het lied en de ander voor het zingen er van.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.