ahp kop

 26 Januari 2021

Zondag 23 Augustus Mini Marathon

Share

 

Op 23 augustus staat op de planning een minimarathon, dit hebben we onlangs al gemeld.

Hierbij nu wat meer informatie.

Wat is de bedoeling?

Een minimarathon bestaande uit 3 onderdelen:
een dressuurproef,
een viertal hindernissen die al op het terrein staan
en een kleine vaardigheid.

Je schrijft per onderdeel in en hoeft niet alle onderdelen te rijden.
Wat betreft de dressuur mag je zelf kiezen welke proef je wilt rijden, dat mag de proef zijn van de samengestelde wedstrijd maar ook van de dressuur/vaardigheid. En als je een ander niveau wilt rijden dan waar je geklasseerd bent is ook geen probleem. Er wordt 1 officieel jurylid uitgenodigd om de proeven te beoordelen.

Voor wie? ahp banner

Voor alle leden van Achter ’t Peerd. Omdat we hierover een vraag kregen hebben we besloten dat eventuele (klein)kinderen van leden die dit ook een keer willen proberen ook mee mogen doen zonder dat ze zelf lid zijn. Voorwaarde is wel dat er een volwassene bij op de wagen staat en er alleen met een enkelspan gereden mag worden. Het is geen officiële wedstrijd maar we houden wel een aantal basisregels aan.

Gezien alle problematiek rondom corona kiezen we er bewust voor om de marathon alleen voor leden uit te schrijven en dus geen rijders van andere verenigingen. Hopelijk komt dat volgend jaar weer bij de ‘echte’ wedstrijd in april.

Hoe schrijf je in?

Inschrijven bij Sietske Bezemer – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – met vermelding van het volgende:

  • Soort span: paard/pony, 1 of 2 of tandem
  • De proef die je wilt rijden: B t/m Z samengesteld of het nummer van de D/V-proef. Er is ook een speciale proef voor shetlanders, die kan ook gereden worden. Als er ruimte en tijd voor is mogen er 2 proeven gereden worden, zet er dan een tweede keus bij
  • De onderdelen waarop je wilt inschrijven: dressuur / marathon / vaardigheid.

Per onderdeel zorgen we voor wat prijzen maar het plezier blijft natuurlijk het belangrijkste.

Wat hebben we nog nodig?

Ook zonder aanspanning bent u van harte welkom, zowel als toeschouwer maar ook uw hulp kunnen we gebruiken. (zowel op zaterdag om alles in gereedheid te brengen alsmede op zondag), voor de bezetting van de hindernissen en als algemene ondersteuning.

hulpgezocht

Als je dat leuk vindt meld je dan ook bij Sietske.

Wanneer willen we alles weten?

Graag uiterlijk opgeven voor deelname en hulp vòòr 20 augustus maar natuurlijk het liefst zo snel mogelijk. En let erop dat je bij deelname alle informatie doorgeeft zoals hierboven aangegeven.

We hopen op veel deelname!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Achter ‘t Peerd

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.