ahp kop

 25 Januari 2021

GEEN BBQ, wel actie

Share

Beste clubleden,

Helaas gaat zondag de bbq niet door.
bbq x

Enerzijds omdat de weersvooruitzichten niet goed zijn - al dagen wordt er vooral op zondag regen voorspeld - maar anderzijds omdat het aantal aanmeldingen tegenvalt.

Maar niet getreurd want volgende week zondag  (2 Augustus) gaan we gewoon verder maar dan met een andere insteek want een mentocht. Het gaat een leuke tocht worden, een balletje-pijltje, en iedereen kan apart starten, dus we rijden niet achter elkaar aan. Omdat we momenteel een behoorlijke groep shetlandmenners hebben zijn er twee routes uitgezet: 1 van ongeveer 18 km en de ander ongeveer de helft hiervan. Elke deelnemer mag zelf aangeven welke route hij of zij wil rijden, dus dat hangt niet af van het type aanspanning. Graag uiterlijk donderdag opgeven of je mee wilt doen en dan met de volgende informatie: type span (paard of pony, enkel of dubbel) en of je de korte of lange route wilt rijden en natuurlijk je naam erbij naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-16752979.
Het is afhankelijk van het aantal deelnemers hoe laat we starten maar het uitgangspunt is 10 uur.
Verder zal er op het terrein plaats zijn voor toeschouwers en zorgen we voor een hapje en een drankje.
hapje en drankje
De startlijst komt op de website dus houd die in de gaten, zowel deelnemer als publiek, zodat je weet hoe laat je moet rijden of hoe laat je op het terrein wilt zijn om wat te zien. We zijn met dit programma minder afhankelijk van het weer maar bedenk wel dat er geen tent wordt geplaatst als het zou regenen..
regen

De ontwikkelingen rond het coronavirus baren wel zorgen. Het bestuur zal zorgen voor een veilige opstelling van de horeca en zitplaatsen alsmede voldoende schoonmaakspullen. De rest is aan u:
afstand geel
Op de koets zal dat niet zo moeilijk zijn maar al pratend kom je al snel dichter bij elkaar. Wees voorzichtig en houd rekening met elkaar!

Groet,
Bestuur Achter 't Peerd

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.