ahp kop

 25 Januari 2021

hoe verder, wat zit er nog in de planning,uitslag enquête

Share

In de mail die onlangs is verzonden is de leden gevraagd hoe ze kijken naar de toekomstige periode. Hierop is alleen maar positief gereageerd dus daar gaan we graag mee verder.

We hebben de volgende data geprikt: de bbq op 26 juli met als uitloop 2 augustus als het slecht weer is.

veilingfoto vlees in de box 1
De vereniging biedt deze bbq aan dus hiervoor hoeft geen eigen bijdrage betaald te worden. Ook krijgt iedereen een aantal consumptiebonnen. Het zal anders gaan dan voorgaande jaren om ons aan de beperkende regels te houden, dus helaas niet gezellig met een groepje mensen om de bbq maar een paar mensen die bakken en alles staat voor jullie klaar.

Wel graag zo spoedig mogelijk opgeven met hoeveel personen je komt en of er dieetwensen zijn. Je kunt je tot uiterlijk 22 juli opgeven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-16752979. We hopen natuurlijk op een grote deelname!

 

De minimarathon is voorlopig gepland op 23 augustus.mini
Deze bestaat uit 3 onderdelen: dressuur, vaardigheid en een aantal hindernissen. Je kunt je voor elk onderdeel apart opgeven maar ook voor alle drie. Nadere informatie volgt nog.

 

De dag van Achter ’t Peerd staat gepland op 27 september.20191003 142318 resized
Ook hierover volgt nog nadere informatie.

 

We hopen jullie snel weer te zien op het clubterrein. Op dinsdagavond staat de koffie klaar. Maar houd je aan de regels!
Het Coronavirus tiert welig in de wereld, en kan zo de kop weer opsteken, dus pas op uw gezondheid en dat van uw medeleden.

Bestuur Achter ‘t Peerd

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.