ahp kop

 26 Januari 2021

Nieuwjaarsreceptie 2020

Share

nieuwjaarswens 2020

 

Het bestuur van Achter 't peerd nodigt al haar leden en donateurs uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 12 januari van 16.00 tot 18.00 uur in 't Hart te Eefde om samen te proosten op het nieuwe menjaar 2020!

 Opgeven voor Frisian on Ice (zie onderstaand),kan nog tot 8 januari bij Anneke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Friesians on Ice.
Ontdek en beleef de pracht van de Friese cultuur in de wereldberoemde ijshal van Heerenveen!

39052440 image big

Op zondag 29 maart 2020 vindt voor de 2e keer Friesians on Ice, het NK Indoor Beljeien Friese ras, plaats in Thialf. Het Schaatshart van de Wereld staat deze dag volledig in het teken van de unieke en eigenzinnige Fryske cultuur. Daarnaast stap je even terug in de tijd in het aangeklede Fryske strodorp.

Naast de beleving van prachtige harddravende Friese paarden over het ijs ontdek je veel meer spektakel tijdens Friesians on Ice. Zo wordt er onder andere aan priksleeën, ringsteken en schoonrijden gedaan. In het strodorp tref je de oude Friese ambachten aan én zijn er leuke activiteiten voor jong en oud te vinden. Natuurlijk wordt de koek en zopie niet vergeten en kan je tussendoor genieten van livemuziek. 

39052434 image big

Een evenement die je als paarden-, cultuur- en ijsliefhebber niet mag missen. 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.