ahp kop

 26 Januari 2021

GEZOCHT te leen: Ponywagen

Share

 Gezocht ponywagen

Onze dochter Annabel krijgt voor haar verjaardag de driejarige Shetlander Kasper die ook voor de wagen is beleerd. De pony is van haar maar wordt gedeeld met andere kindjes.

PonyTjitskeGraag lenen we een paar keer een ponywagen om te zien hoe het mennen met Kasper gaat. Twee mensen van onze informele ‘ponyclub eefde’ kunnen mennen. Dus er zijn twee mogelijkheden: 1 we lenen een wagen ingericht voor enkelspan of 2: Kasper loopt met ervaren pony in een dubbelspan. Dat heeft hij vaker gedaan. Hij is heel koel in het hoofd. We zouden het heel tof vinden als iemand bij Achter t peerd dit wil doen/aanbieden. Er kan ook een vergoeding tegenover staan.

Oh ja, 30 november ‘s middags is Annabels kinder feestje, het zou tof zijn als we dan een ritje kunnen maken. Kasper woont aan de Teenkweg in Eefde.

Contact opnemen kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.