ahp kop

 26 Januari 2021

Morgen gaan we ploegen!

Share

 

DSC 0025Morgen zaterdag 19 oktober 2019 organiseert Koetsiersvereniging “Achter ’t Peerd” het Eefde's kampioenschap ploegen. Ploegen is niet alleen voor grote paarden ook de kleintjes staan hun mannetje. Dat ploegen alleen voor ouderen zou zijn is inmiddels ook achterhaald. Groot, klein, jong en oud iedereen zal zijn beste beentje voor zetten om het land er zo goed mogelijk bij te laten liggen.

De wedstrijd wordt gehouden op het veld bij Hulzerdijk 11 in Eefde. Deze is te bereiken via de Boedelhofweg. De volgende mensen hebben zich opgegeven:

 

Deelnemer Woonplaats Aanspanning
Gijs Laurens (winnaar 2018) Borculo 2-span paard
Eite Oosterveld  Eenrum enkelspan paard 
Harrie v.d. Velde Brummen 3-span paard
Egon Vest Gronau 2-span paard
Henry Karnebeek Rekken enkelspan paard
Harrie van Schooten Eefde 2-span paard
Fam. Horst Hoogland enkelspan paard
Fam. Horst 2 Hoogland enkelspan paard
Arthur Dieperink Gorssel 2-span pony
Gerard Kortten Silvolde 2-span pony
B. Bokkers Achterveld enkelspan paard
J. Drost Ferwert enkelspan paard

 

Van enkelspan tot 3-span en diverse rassen voor de ploeg zal men strijden om de felbegeerde wisselbeker te bemachtigen. Naast de echte paardenkrachten zullen ook enkele oude tractoren het land gaan bewerken. Genoeg te zien dus!

Vanaf 12.00 uur wordt er eerst geoefend waarna de deelnemers vanaf 13.00 uur door 2 juryleden beoordeeld worden. Vorig jaar is de wisselbeker gewonnen door de heer Gijs Laurens, dit jaar is hij ook aanwezig om de wisselbeker te verdedigen. Benieuwd geworden? Kom dan kijken tussen 11.00 en 15.00 uur. Voor de kinderen staat er een ponyaanspanning klaar om mee te rijden en voor de inwendige mens wordt ook gezorgd in de vorm van een drankje en een warme hap.

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.