ahp kop

 28 Januari 2021

21 september Pasmanrit

Share

pasmanrit

Ook dit jaar gaan koetsiers van Achter ‘t Peerd weer rijden voor onze gehandicapte vrienden en wel op zaterdagmiddag 21 september.

Al vele jaren zorgt onze vereniging voor een middagje menplezier bij de mindervalide ruiters van de Pasmanmanege. Tijdens dit jaarlijkse uitstapje in de vorm van een koetsentocht in de omgeving van gemeente Lochem hebben zowel koetsiers als passagiers altijd groot plezier!

Inmiddels hebben zich al een aantal leden opgeven om te rijden voor de leden van de Pasmanmanege. Omdat de mensen van de Pasmanmanege altijd zeer enthousiast zijn over deze jaarlijkse rit kunnen we weer vele deelnemers aan deze rit verwachten, maar omdat het aantal zitplaatsen op onze koetsen steeds kleiner wordt zou het fijn zijn als er nog wat aanspanning erbij komen.

Weet dat u de gehandicapte ruiters er een groot plezier mee doet en ook zelf is het genieten, dus wat weerhoudt u om u aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij een van de bestuursleden.

Als vriend van de Pasmanmanege bent u ook van harte welkom om de stoet uit te zwaaien als ze om 14.00 uur vertrekken vanaf ons clubterrein.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.