ahp kop

 25 Januari 2021

Nachtrit van Zutphen; koetsen bij kaarslicht

Share

 

Nog een week en dan is het zover, dan wordt de 14de nachtrit van Zutphen verreden.

 DSC 6690

Ook dit jaar hebben wij weer een mooi deelnemersveld.

 

De nachtrit in Zutphen en omgeving wordt geroemd om de uitstraling die de Hanzestad Zutphen heeft als daar in de schemering en in het duister meerdere authentieke verlichte aanspanningen zich door de oude binnenstad verplaatsen.

Op verschillende locaties en natuurlijk langs de route kan het publiek de rijtuigen bewonderen. Bij het aanspannen op het parkeerterrein van de Hanzehal en natuurlijk bij de start, de stops in Eefde op ons clubterrein en op de Zaadmarkt in Zutphen.

De vaak schitterende rijtuigen: enkelspan, tweespan en ook vierspan, vertrekken tegen 18.00 uur vanaf de Hanzehal, voor een buitenrit in de omgeving van Zutphen met een omstreeks 19.15 een stop voor een hapje en een drankje op ons clubterrein aan de Elzerdijk.

Enkele belangrijke locaties en tijdstippen van aankomst / vertrek:

  • Vertrekken tegen 18.00 vanaf de Hanzehal
  • Omstreeks 19.15 aankomst eerste rust op ons clubterrein aan de Elzerdijk
  • Omstreeks 21.00 arriveren de koetsen op de tweede rust op de Zaadmarkt in Zutphen
  • Om 21.45 vertrek voor het laatste deel van route door de binnenstad van Zutphen

Het beloofd een mooie route te worden met bijzondere aanspanningen.. Wij hopen op mooi weer en rekenen op veel belangstelling.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.