ahp kop

 19 Januari 2021

Menduro 18 november 2018

Share


mendurowaterbakNa enkele jaren van afwezigheid willen we op zondag 18 november a.s. de 6e editie van de Menduro organiseren. 

De Menduro is een innovatie op mensport gebied en ontstaan uit het initiatief van enkele creatieve leden, die nieuwe elementen wilden toevoegen aan het mennen. Het is afgeleid van het motorsportonderdeel Enduro, waarbij de deelnemers naast het rijden op de openbare weg met vooraf vastgestelde tijden, proeven afleggen waarin ze hun bekwaamheid ten toon spreiden. Dit principe is ook uitgangspunt voor de Menduro.

In deze menduro is er een traject van 15 km uitgezet die op eigen snelheid gereden mag worden. Onderweg zijn er 6 menproeven/hindernissen waarbij de tijd opgenomen wordt. Als men bij een hindernis komt mag deze eerst 1 maal verkend worden waarbij de tweede keer er op tijd gereden gaat worden. 

Start, finish en lunch zijn bij de sponsor en organisator van de Menduro:
Garagebedrijf Lenselink
aan de Schoolstraat 11 in Eefde, voor de winnaar is er een wisselbokaal beschikbaar gesteld. Vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar waarna tussen 9.30 - 10.00 uur de eerste combinatie zal vertrekken. Na de gedane arbeid zal hier ook een hapje en een drankje klaar staan voor de deelnemers. 

Voor de veiligheid stellen wij het verplicht dat alle deelnemers een cap dragen. 

Enthousiast geworden? deelname is gratis voor leden en niet-leden van Achter 't Peerd opgave kunt u sturen naar Renate Lenselink via 06-37330042

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.