ahp kop

 24 Januari 2021

Zomers ploegen

Share

Zaterdag 13 oktober was een geweldige dag. Prachtig weer, veel publiek en machtige paarden en pony's die het land omploegden. Het was een lust voor het oog!

Uiteindelijk na een eindstrijd waarin de verschillen zo miniem waren dat de juryleden, Ab Aalderink en Bert Heyink nog eens naar de laatste vier velden moesten gaan om de allerkleinste verschillen nogmaals te bezien, is uiteindelijk de winnaar Gijs Lourens, met een onnavolgbaar rechte voor als winnaar uit de bus gekomen. Harrie van der Velde werd een goede tweede en met klein verschil gevolgd door onze Duitse gast Egon Vest op de derde plaats.

DSC 0021De eindstand was als volgende:

Klassering Deelnemer Woonplaats Aanspanning
1 Gijs Lourens Borculo 2-span paard
2 Harrie van der Velde Brummen 3-span paard
3 Egon Vest Gronau 2-span paard
4 Eite Oosterveld Irum enkelspan paard
5 Henri Karnebeek  Rekken enkelspan paard
6 Dhr. Horst Hoogland enkelspan paard
7 Arjan Biesebeek Eibergen enkelspan paard
8 Harrie van Schooten Eefde 2-span paard
Arthur Dieperink Gorssel 2-span pony

 

Het zal volgend jaar weer een vervolg krijgen waarbij kampioen Gijs Lourens al heeft aangegeven dat hij de wisseltrofee zal komen verdedigen. Uiteraard willen we de organisatie onder de bezielende leiding van Harrie van Schooten bedanken voor dit prachtige schouwspel!

DSC 0025

Er zijn ook veel foto's gemaakt, deze zijn te vinden in ons Fotoarchief - Ploegen 2018. Hier staan onder andere foto's van Gerbrand van Boven. Ook heeft Eddy Boerman van Achterhoekfoto een mooie serie gemaakt. Heeft u ook foto's gemaakt? dan kunt u deze versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.