ahp kop

 24 Januari 2021

Morgen ploegen!

Share

ploegen2

Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseert Koetsiersvereniging “Achter ’t Peerd” het kampioenschap ploegen Eefde. Ploegen is niet alleen voor grote paarden ook de kleintjes staan hun mannetje. Dat ploegen alleen voor ouderen zou zijn is inmiddels ook achterhaald. Groot, klein, jong en oud iedereen zal zijn beste beentje voor zetten om het land er zo goed mogelijk bij te laten liggen. 

 

De wedstrijd wordt gehouden op het veld van de heer A. Aalderink nabij Harfsensesteeg 7. Ook dit jaar sponsort Welkoop Berendsen Gorssel de prijzen. De volgende mensen hebben zich opgegeven:

Deelnemer Woonplaats Aanspanning
Eite Oosterveld (kampioen 2017) Irum enkelspan paard 
Harrie v.d. Velde Brummen 3-span paard
Egon Vest Gronau 2-span paard
Henry Karnebeek Rekken enkelspan paard
Arjan Wiesebeek Eibergen enkelspan paard
Gijs Laurens Borculo 2-span paard
Harrie van Schooten Eefde 2-span paard
Dhr. V. Horst Hoogland enkelspan paard
Arthur Dieperink Gorssel 2-span pony


PloegenVan enkelspan tot 3-span en diverse rassen voor de ploeg zal men strijden om de felbegeerde wisselbeker te bemachtigen. Vanaf 11.00 uur wordt er eerst geoefend waarna de deelnemers vanaf 12.00 uur door 2 juryleden beoordeeld worden. Vorig jaar is de wisselbeker gewonnen door de heer Eite Oosterveld, dit jaar is hij ook aanwezig om de wisselbeker te verdedigen. Benieuwd geworden? Kom dan kijken tussen 11.00 en 15.00 uur. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd in de vorm van een drankje en een warme hap.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.