ahp kop

 24 Januari 2021

Dag van AtP en sloop oude clubhuis...

Share

Poort AtP terreinZoals wellicht bekend is er a.s. zondag 30 September weer de : “dag van achter ’t Peerd”. Er zijn diverse activiteiten gepland op en rond ons clubterrein. De dag begint rond 10.00 uur met koffie en zal rond 14.00 uur afgesloten worden met een drankje (borrel of glaasje water). Deelname is mogelijk met aanspanning maar ook per fiets, als toeschouwer of gewoon voor de gezelligheid bent u welkom. Opgave kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is tevens de laatste kans ons huidige clubhuis te bewonderen, op Zaterdag 6 Oktober zal er een begin worden gemaakt met de sloop. Hiervoor zoeken we nog vrijwilligers die willen helpen met de sloop van het oude clubhuis. Zoals het er nu voorstaat zal het nieuwe clubhuis, in de vorm van een kapschuur, op 13 en 14 December worden geplaatst.

Dit lijkt nog ver weg, maar voordat dit kan, zal het oude clubhuis helemaal weg moeten en moet de riolering en afvoer van hemelwater evenals de fundering er wel liggen. Daarnaast zijn er nog enkele activiteiten gepland ( Ploegen, D&V indoor en Menduro).

Het plan is daarom op de Zaterdagen ( aanvang 6-10) rond 09.00 uur te beginnen en max. rond 15.00 uur te stoppen. Maar ook als u een deel hiervan beschikbaar bent, kunt u zich opgeven voor de sloop en de opbouw (na 14-12) van ons clubhuis.

Wilt u helpen, meldt u dan aan bij John:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per app of sms op tel.nr. 06-53921173
of bij het secretariaat via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.