ahp kop

 18 Januari 2021

Landdag 2018

Share

Pasman

Op zaterdag 30 juni aanstaande organiseert de Stichting Paardrijden Gehandicapten in Eefde (de ‘Pasmanmanege’) de tweejaarlijkse Landdag. Dit is een feestelijke dag voor ruiters met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Voor deze dag worden alle ruiters van 13 stichtingen paardrijden voor gehandicapten uit de regio uitgenodigd. Deze stichtingen zijn allen lid van de VPGO, de Vereniging Paardrijden Gehandicapten Oost Nederland.

Tijdens deze gezellige dag ,die dit jaar in het teken van het thema ‘Sprookjes’ staat, rijden de ruiters ’s ochtends een proef , zodat ze kunnen laten zien wat ze kunnen. ’s Middags voert elke stichting haar ‘hippisch variété’ op, een zelf geschreven toneelstukje over het thema ‘sprookjes’.

Verder zijn er allerlei activiteiten, demonstraties en is er natuurlijk muziek!

De Landdag wordt tussen 10.00 uur en 15.00 uur gehouden op het terrein van koetsiersvereniging Achter t Peerd, Elzerdijk 44 in Eefde.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.