ahp kop

 18 Januari 2021

Terugblik CIAT

Share

IMG 8326Afgelopen zondag heeft onder perfecte weersomstandigheden voor mens en dier de vijfde editie van de CIAT (voorheen CTA-plus) plaats gevonden.

Wij zijn op zaterdagavond gestart met een gezellige BBQ voor de rijders die al gearriveerd waren en de vrijwilligers. Zondagmorgen om 10.00 uur verscheen de eerste van de 17 deelnemers aan de start van de presentatie. De jurering van de presentatie werd dit jaar verzorgt door de heer D. Depaepe uit België en de heer C. Conijn uit Nederland. Van beide juryleden hebben de wij de terugkoppeling gekregen dat zij onder de indruk waren van de goede kwaliteit van de aanspanningen. Een heel mooi compliment voor de rijders.

Om half 11 vertrok de eerste aanspanning voor de route door de mooie omgeving van Eefde / Joppe. In totaal waren er vijf proeven in het wegtraject van ruim 16 kilometer bij o.a. bij Het Bosrestaurant en Huize Joppe.
De dag werd afgesloten met een vaardigheid die gebouwd is door Johann Haasnoot. Een mooi parcours met 16 poorten welke goed te rijden was voor iedereen.

 

De navolgende rijders zijn in de prijzen gevallen
Paarden rijtuig voor 1945
1) De heer Ides Cornillie
2) De heer Martin Elders

Pony’s rijtuig voor 1945
1) De heer Hugo Lievens
2) De heer Ebbo Scheltens

Paarden / Pony’s rijtuig na 1945
1) Mevrouw Irma Voorn-van Sleeuwen

Bijgaand de totaal uitslag. In de totaal uitslag is geen onderscheid gemaakt in rubrieken.IMG 8454

Einduitslag CIAT 2018

In ons Fotoarchief - CIAT 2018 treft u de foto’s aan die genomen zijn van deze dag.

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.