ahp kop

 22 Januari 2021

Startlijst CIAT zondag 17 juni

Share

Zondag 17 juni wordt er voor de 5e maal een CIAT georganiseerd op en rond het clubterrein van Achter 't Peerd aan de Elzerdijk. Een CIAT is een wedstrijd met authentieke rijtuigen. De wedstrijd bestaat uit drie onderdelen, te weten:

  1. 4 spanEen presentatie, de deelnemers worden dan door 2 juryleden beoordeeld op onder andere op algemene indruk van de aanspanning in zijn geheel, conditie paarden/pony's, tuigen, rijtuig, menner, grooms en passagiers aankleding.
  2. Een wegtraject van ongeveer 16 kilometer op tijd met daarin vijf opgenomen proeven.
  3. Afsluitend een vaardigheidsparcours, dit betreft een parcours waarbij de aanspanningen tussen kegels moeten liggen waarop ballen liggen. Het doel is om in de vastgestelde tijd het parcours te rijden en alle ballen te laten liggen.

Degene met de minste strafpunten verdeeld over alle drie de onderdelen mag zich winnaar van de CIAT noemen.

Vanaf 8.30 uur is het secretariaat geopend en vanaf 10.00 uur begint de presentatie op ons clubterrein. Een half uur na de presentatie start het wegtraject, de eerste aanspanningen zullen om 10.30 uur wegrijden. Er zal gefinisht worden op ons eigen clubterrein aan de Elzerdijk.

Na terugkomst is er een pauze voor de deelnemers op het terrein van Achter 't Peerd waarbij de bezoekers de deelnemende aanspanning kunnen aanschouwen en eventueel vragen kunnen stellen. Na de pauze wordt de vaardigheid op ons clubterrein verreden in de middag (start +/- 13.30 uur).

Ons clubterrein is vrij toegankelijk voor iedereen die een kijkje wil komen nemen, uiteraard kunt u hier ook een versnapering krijgen tijdens het kijken van al die bijzondere aanspanningen.

Hieronder vindt u de startlijst, voor vragen en mocht u nog bij willen schrijven dan kan dit bij Dirrie Elders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of na 18.00 uur via 06-38761035. 

Startlijst CIAT 17 juni 2018

Tot zondag 17 juni!

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.