ahp kop

 20 Januari 2021

verslag van gastrijders tijdens de Ugchelse snertrit

Share
 

Ugchelserit 25 mei 2008.

 

 

Vanmorgen gingen wij (de vier dames) op weg van Amerfoort naar Ugchelen. De route beschrijving mee die we van de site hadden afgehaald. Dit ging allemaal perfect totdat er stond bordjes volgen.... Ja waar staan deze? Gelukkig waren de mensen van Achter het peerd zo verstandig  geweest om een telefoon nummer neer te zetten bij de routebeschrijving.

Na deze te hebben gebeld kwamen we aan op het parkeerterrein. Ja een vrouw achter het stuur van een vrachtwagen dat vraagt om........ Maar na goede adviezen konden we dan toch parkeren.

We werden hartelijk ontvangen door iedereen zodat we ons al snel thuis voelden.

Na de koffie met cake, inspannen en dan met z'n allen op weg. We kregen allemaal een routebeschrijving en een kaart mee. Dit moet goed gaan!! Wij mensen zijn net dieren... achter  de eerste aanrijden zonder op je kaart te kijken totdat je het vermoeden hebt dat je verkeerd rijdt. Nou ja wat maakt het uit je rijdt gezellig met elkaar en het uitzicht is fantastisch.

Op een gegeven moment zijn we toch nog bij de rustplaats gekomen en daar kregen we wat te drinken  en konden de paarden/pony's  op adem komen. 

Na gerust te hebben gingen we weer op pad.  Weer niet volgens de juiste route maar wat hebben we genoten van de route.

Rond vieren waren weer terug op ons beginpunt. Hier stond de erwtensoep al klaar, iedereen kreeg ook nog een halve worst, roggebrood met spek en daarna een toetje.

 

We willen iedereen bedanken voor de gezelligheid en complimenteren voor de organisatie.

 

Groeten

Edith, Ineke, Lia en Brenda

 

24 augustus kunnen jullie ons alvast noteren want dan komen weer!

klik hier om de foto's van de snertrit in Ugchelen te bekijken

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.