ahp kop

 20 Januari 2021

Dressuurlessen 2018

Share

 koude in maart dan een lente te paard spreuk

De siberische kou van vorige week is het land uit getrokken en aan de temperatuur te voelen komt de lente dichterbij......

Ook dit jaar is Ank Wickel bereid en beschikbaar om de dressuurlessen op de dinsdagavonden te verzorgen. We willen starten op 17 april en net als afgelopen jaar zijn er 2 lessen per avond. De eerste les begint om 19.00 uur en de de tweede les om 19.45 uur.

Er gaat echter wel wat veranderen. We zien ons genoodzaakt om een bijdrage van de deelnemers te vragen in de kosten van de menlessen. Dit houd in €50,- voor het hele seizoen, we kunnen niet per les afrekenen. Mocht je een keer verhinderd zijn, is het mogelijk om de les in te halen op een andere avond op de voorwaarde dat er dan plek is in de les.

Opgeven voor de lessen kan bij Sietske Bezemer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., geef hierbij aan op welk tijdstip je wilt/kunt lessen. De betaling is vooraf bij het starten van de lessen.

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.