ahp kop

 19 Januari 2021

S.W.M. Eefde-Gorssel 7 en 8 April

Share

SGMW

In het weekend van 7 en 8 april organiseert koetsiersvereniging "Achter 't Peerd" op en rond haar eigen clubterrein een samengestelde menwedstrijd. Het terrein ligt naast de kartbaan en de Gorsselse Heide. Het wegtraject voert de aanspanningen door de bosrijke omgeving. Een van de grondeigenaren naast het terrein heeft gelegenheid gegeven om op zijn grondgebied hindernissen te bouwen.

Voor bezoekers is er een ruime parkeergelegenheid. Dit wordt via bewegwijzering uitgebreid aangegeven. Beide dagen is de Elzerdijk afgesloten voor doorgaand verkeer.

 

Deelnemers kunnen zich inschrijven via mijnKNHS en voor de impulsrubrieken kan dit door middel van een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De wedstrijd begint op beide dagen om 08.00 uur en de verwachting is dat op zondag tegen 17.00 uur de prijsuitreiking zal plaats vinden. Het gehele wedstrijdterrein is voor iedereen vrij toegankelijk. Op het hoofdterrein bevindt zich een horecagelegenheid en is er voor de kinderen een springkussen. Dat het ook dit jaar weer mogelijk is een verrassende en spectaculaire wedstrijd te organiseren is mede te danken aan onze sponsoren.

De dressuur en de vaardigheid liggen dicht bij de hindernissen, zodat zowel deelnemers als bezoekers een schitterend hoofdterrein hebben met alles op loopafstand. Door de compacte opzet is het gebied overzichtelijk. De hindernissen zullen een uitdaging zijn voor de deelnemers. Voor de bezoeker is elke hindernos makkelijk bereikbaar en zijn de aanspanningen goed te volgen over het hele terrein.

Graag zien we u als deelnemer of bezoeker op ons terrein op 7 en 8 april!

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.