ahp kop

 18 Januari 2021

Ploegen zaterdag 14 oktober

Share

Ploegen2En de boer ploegde voort in Eefde, alsof er niks veranderd was...

Ooit begonnen als een mooie afwisseling op de menlessen en de wedstrijden is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement. Ook dit jaar halen wij de ploeg uit de schuur en organiseren wij op zaterdag 14 oktober 2017 een ploegwedstrijd. Ploegen is niet alleen voor grote paarden ook de kleintjes staan hun mannetje. Dat ploegen alleen voor ouderen zou zijn is inmiddels achterhaald. Ook de jeugd heeft het ploegen ontdekt. U kunt zich nog opgeven voor deze unieke ploegwedstrijd. Opgeven kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij het secretariaat van onze vereniging Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het ploegresultaat zal door een deskundige jury worden beoordeeld en voor de beste ploeger staat een leuke attentie klaar. U bent vanaf 12.00 uur hartelijk welkom aan de Elzerdijk 7, de koffie staat dan klaar. Vanaf 13.00 uur begint het ploegen. U bent van harte welkom om de noeste arbeiders te komen bewonderen en aan te moedigen. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd in de vorm van een drankje en een warme hap.

De volgende mensen hebben zich al opgegeven:

Deelnemer: Woonplaats:
Egon Vest Gronau
Gijs Lourens Borculo
G. Korten Silvolde
Henri Karnebeek Rekken
Eite Oosterveld Eenrum (Groningen)
Henk Scholten Wesepe
Scholten Jr Wesepe
Frans Groothuis Albergen
Harry van Schooten Eefde
Arthur Dieperink Gorssel
Harrie van de Velde Brummen

 

Tot zaterdag!

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.