ahp kop

 17 Januari 2021

Terugblik lesseizoen

Share

les uit de lucht

Na de afsluitende les van 19 september kan AtP terugkijken op een geslaagd lesseizoen 2017. Toen Arend-Jan Hammink, jarenlang onze vaste instructeur, in 2016 aangaf het lessen te willen afsluiten, zocht en vond het bestuur een opvolging in de persoon van Ank Wickel.

In de loop van het seizoen bleek dat de menners van Achter 't Peerd ook met Ank goed uit de voeten konden en het was erg leuk om alle combinaties in de loop van de lessen te zien groeien, van de kleine "Sixpacks" waarmee Geraldine aan de les deelnam tot aan de grote Margriet van Harry. Ieder paard, iedere menner werd door Ank grondig maar rechtvaardig onder handen genomen. Naast dressuurmatig rijden was er soms ook plaats voor het snelle sturen tbv vaardigheid en marathon, met als hoogtepunt de marathonles waar onze cracks daarin, Arthur en Rein in de rondte zagen vliegen.

Een mooi afwisselend lesjaar met veel plezier in de ring en gezelligheid langs de kant. Ook niet lessende Atp-ers wisten de weg naar het clubterrein ( dat in alle bescheidenheid, misschien wel de mooiste menlocatie van Nederland is) te vinden zijn op de dinsdagavond met of zonder aanspanning. Foto's van de gezelligheid zijn te vinden in ons Fotoarchief - Lessen 2017.

Onze dank gaat naar  Ank voor de lessen, maar ook aan Wim Rood verantwoordelijk voor een perfect gemaaide grasmat en aan Doortje voor de koffie met iets d'r bie en alle andere die zich inzetten voor het slagen van onze dinsdagavondles.

 DSC 0005

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.