ahp kop

 25 November 2020

Mendistrict-Oost kampioenschap

Share

Op 26 augustus vond naast de Nachtrit in Zutphen in Nijkerkerveen het kampioenschap van het Mendistrict Oost plaats. Aan de hand van de uitslag werd ook de afvaardiging naar de Hippiade, het nationale kampioenschap vastgesteld.

Rein Hazelaar met Harry en Joepdebuut Linda

 

 

 

 

 

 

 

 

Terwijl vele leden van Achter 't Peerd de handen vol hadden aan het slagen van onze Nachtrit, hebben onze leden Rein Hazelaar en Linda Voskamp en onze instructrice Ank Wickel tijdens het kampioenschap de eer van de vereniging hoog gehouden: Rein werd met Harry en Joep met een foutloze rit kampioen in de vaardigheid klasse M 2-span pony's, en Linda wist het reservekampioenschap te bemachtigen in de rubriek B enkelspan pony met haar jonge troef Twickels Jolie. Ank heeft met Rondo's Beyoncé zich geplaatst voor de klasse L dressuur enkelspan pony. Rein, Linda en Ank zijn daarmee opgenomen in de afvaardiging van Mendistrict Oost naar de Hippiade op 16 september in Ermelo.

Extra bijzonder is dat Linda zich ook met haar veteraan Macarena voor de Hippiade geplaatst heeft in de klasse Z dressuur pony waardoor zij met twee troeven afreist naar de Hippiade.Linda Voskamp met Macarena

Rein, Linda en Ank van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten en heel veel succes 16 september in Ermelo op de Hippiade!

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.