ahp kop

 16 Januari 2021

Nachtrit Zutphen 2017

Share

kaars

Ook dit jaar zal onder de naam Nachtrit Zutphen weer een rit voor authentiek gerij gehouden worden. Op 26 augustus 2017 zijn de deelnemers vanaf 15.00 uur welkom op de parkeerplaats achter de Hanzehal (Fanny Blankers-Koenweg 2) te Zutphen waarna de deelnemers die zich daarvoor opgegeven hebben vanaf 17.00 uur gejureerd zullen gaan worden. 

Rond 18.00 uur gaan we vertrekken voor een rondrit van ongeveer 20 km door het mooie buitengebied van Zutphen en gemeente Bronckhorst waar ongetwijfeld weer veel toeschouwers de aanspanningen zullen bewonderen.

Op de tweede rust wordt u als deelnemers net als andere jaren goed verzorgd in de vorm van een hapje en drankje welke u wordt aangeboden door Gasterij De Gracht (Laarstraat 1 te Zutphen). Na deze rust, als de schemering invalt zo rond 21.30 uur gaan we met brandende kaarsen in de koetslampen door de binnenstad van Zutphen waar bij de juiste weersomstandigheden weer veel mensen op de terrassen verzameld zullen zijn.

De rit is net als andere jaren opengesteld voor authentiek gerij en replica's en ook dit jaar hanteren we een maximum van 25 deelnemers, wees er snel bij om zeker te zijn van een startplaats voor dit unieke evenement.

Het inschrijfformulier kunt u hier vinden, deze kunt u opsturen naar;
E. van VlierbergenMarkt
Wagenvoortsedijk 11
7218 MP Almen
of u kunt hem mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.