ahp kop

 23 Januari 2021

Mooi resultaat Rein en Linda

Share
Zaterdag 5 juni verscheen ons lid Linda Voskamp met haar Welshpony Twickels Jolie voor het eerst in de ring tijdens de wedstrijd om de Achterhoekbokaal van de Hamelandse menners in Geesteren.
 
debuut Linda
 
Al sinds vorige jaar hebben we tijdens de dinsdagavondlessen kunnen zien hoe Linda, met hulp van Jan van der Wal, haar pony opleidde. Verkennen aan de lange lijnen, dit jaar voor de wagen en zo kon het vertrouwen groeien, niet in het minst door de steeds wakende aanwezigheid van Jan.
 
Vroeg in de ochtend was het zo ver, langs de rand van de baan in Geesteren had zich een fanclub verzameld (Wim en Doortje Rood, Rein Hazelaar en Jan van der Wal), en al tijdens het inrijden bleek dat Jolie geen pas verkeerd deed. In de eerste ring was het nog wat warmlopen, maar in de tweede ring zette Linda een score van 207 punten neer, goed voor een oranje lint, maar ook de hoogste ponyscore van de dag, waarvoor een speciale prijs werd uitgereikt. Ook Rein Hazelaar deed goede zaken en kreeg 192 punten en verdiende daarmee een eerste plaats met zijn proef met Harry en Joep.
 
Gefeliciteerd met dit droomdebuut Linda!
 
 prijzen voor Rein en Lindade fanclub
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Met dank aan Selinde Biesheuvel voor het leuke verslag, heb je iets leuks of bijzonders over onze leden kun je dit opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.