ahp kop

 21 Januari 2021

CTA-Plus zondag 11 juni

Share

Zondag 11 juni 2017 organiseert cta plusArend jan
Koetsiersvereniging ‘’Achter ’t Peerd’’ voor de 4
de keer een
CTA –Plus.  

Deze vindt plaats aan de Elzerdijk 44 te Eefde op het terrein van Koetsiersvereniging  “Achter ’t Peerd” (naast de kartbaan in Eefde). Er zullen 5 eigen leden van onze vereniging deelnemen aan de CTA-Plus.

 

Een CTA –Plus is een wedstrijd met authentieke rijtuigen. De wedstrijd bestaat uit drie onderdelen, te weten:

  1. Een presentatie, de deelnemers worden dan door 2 juryleden beoordeeld op o.a. algemene indruk van de aanspanning / paarden, pony’s / tuigen / rijtuig /  menner / grooms en passagiers.
  2. Een wegtraject van  ongeveer 16 kilometer op tijd met daarin opgenomen vijf proeven;
  3. Afsluitend een vaardigheidsparcours, dit betreft een parcours waarbij de authentieke rijtuigen tussen kegels moeten doorrijden waarop ballen liggen. Het doel is om in de vastgestelde tijd het parcours te rijden en alle ballen te laten liggen.

Degene met de minste strafpunten verdeeld over alle drie de onderdelen mag zich winnaar noemen.

Vanaf 10.00 uur begint de presentatie. Een half uur na de presentatie start het wegtraject. Het wegtraject wordt ditmaal verreden door de omgeving van Eefde en Joppe. De proeven vinden o.a. plaats bij het Bosrestaurant en Huize Joppe. De eerste aanspanning zal zich rond kwart voor 11 melden voor een proef bij het Bosrestaurant voor de proeven bij Huize Joppe rond half 12. Na Huize Joppe gaat de route verder langs restaurant De Zevensprong waarna gefinisht gaat worden op ons eigen clubterrein aan de Elzerdijk.

Na terugkomst is er een pauze voor de deelnemers op het terrein van de Koetsiersvereniging waarbij de bezoekers de deelnemende aanspanning kunnen aanschouwen en eventueel vragen stellen. Na de pauze wordt de vaardigheid verreden in de middag (start +/- 13.30 uur).

De dag begint om 09.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Kijk voor deelnemerslijst, route en meer informatie onder het kopje Agenda - CTA-plus.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.