ahp kop

 28 Januari 2021

Puzzelrit Hemelvaartsdag

Share
Op donderdag stond de koffie om 8.00 uur klaar voor aanspanningen en fietsers die stonden te trappelen om te gaan dauwtrappen.
 
 hemelvaartrit 2017 036Een zestal aanspanningen en negen fietsers gingen zo vroeg op pad om te genieten van de mooie omgeving van oxe en de ijssel. De route moest gevonden worden door middel van een puzzeltocht met een cryptische routebeschrijving. Hierbij werden paadjes aangedaan die nog niet door alle AtP-ers ondekt waren.
 
 
 
 
Na wat speurwerk, de een wat meer dan de andere, heeft iedereen de eerste stop bij de familie Stegerman gevonden waar Dirrie en Christien voor drinken hebben gezorgd.
hemelvaartrit 2017 031
 
 
 
 
 
 
 
 
hemelvaartrit 2017 033
 
 
Na de stop ging de route verder richting galerij Lenten waar we de uiterwaarden bij de ijssel in reden. De volgende stop was bij April en Mannes die hun weiland aan de ijssel beschikbaar hadden gesteld. Hier werd iedereen voorzien van een lekker koud drankje en pannenkoeken die door de dames van de familie Samberg vakkundig gebakken en bereid werden.
 
 
WP 20170525 12 15 09 Pro
Het was hier heerlijk vertoeven aan de ijssel voor de menners, paarden/pony's en fietsers. De terugtocht ging door Gorssel richting het clubterrein wat voor iedereen weer een bekende weg was. Bij het clubgebouw kreeg iedereen nog wat te drinken en konden de papieren ingeleverd worden. Iedereen had een blad met 9 foto's meegekregen met dingen die je onderweg tegenkwam maar deze stonden door elkaar heen en moesten in de goede volgorde geplaatst worden.
hemelvaartrit 2017 046
 
 Helaas heeft niemand de goede volgorde gevonden, voor degene die hard gezocht hebben...de foto met het onderstaande jaartal zat naast de deur van de kerk in Gorssel....
telefoon 23 5 2017 048
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
We willen allereerst Han bedanken voor het organiseren van de geweldige tocht en iedereen die hieraan mee hebben geholpen. Ook willen we de familie Stegerman en Klein Nulend bedanken voor het gastvrije ontvangst op hun terrein. Foto's van deze tocht zijn te vinden in ons Fotoarchief - Hemelvaartsdag 2017.
 hemelvaartrit 2017 071

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.