ahp kop

 20 Januari 2021

Pasmanrit 2016

Share

Op de zonovergoten zaterdagmiddag van 24 september stond de Pasmanrit op het programma van Achter ’t Peerd. Om 13.00 uur was de eerste cliënt al aanwezig en hij vertrok ook als laatste. Rond 13.30 uur werden de rest van de cliënten met taxi’s, taxibusjes en eigen vervoer op het clubterrein afgeleverd daar werden ze hartelijk welkom geheten met een kopje koffie of thee en een overheerlijke plak cake.

Het feest kon beginnen. De cliënten en bijna evenveel begeleiding hebben zich uitstekend vermaakt op en met de 6 aanwezige aanspanningen. Na vooraf overleg mochten de aanspanningen met hun passagiers een rondje op de Gorsselse Heide maken wat iedereen fantastisch vond.

Pasmanrit 2016

Er werd afwisselend op de heide, door de waterbak en door de vaardigheid gereden. Het gelach en gejuich werkte zeer aanstekelijk en iedereen heeft genoten. Tussendoor werd iedereen op het terras en op de even rustende aanspanningen verwend met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Aan het einde van de middag werd iedereen weer opgehaald en kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde en vooral gezellige middag. Langs deze weg wil ik (ik weet zeker ook namens de cliënten) iedereen die deze middag mogelijk hebben gemaakt heel hartelijk bedanken.

Kijk hier naar de foto's, ze spreken voor zich …

Marjoleen Veldkamp

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.