ahp kop

 20 Januari 2021

Pasmanrit 2016 op 24 september

Share

Ook dit jaar gaan we weer rijden voor onze gehandicapte medemens en wel op zaterdagmiddag 24 september. Al vele jaren zorgt de Koetsiersvereniging voor een middagje menplezier bij de minder-valide ruiters van de Pasmanmanege.

In Eefde is een gehandicaptenmanege waar validen en minder validen de ruitersport beoefenen. Koetsiers van Achter 't Peerd verzorgen jaarlijks een uitstapje voor de minder valide leden van deze Pasmanmanege en rijden hen door de mooie omgeving van de gemeente Lochem.

Zowel koetsiers als passagiers beleven deze dag als zeer positief omdat we toch allemaal dezelfde hobby hebben. Dit jaar is de rit op zaterdagmiddag 24 september.

Opgeven als meerijdende aanspanning kan bij Wim Rood: 0575 540096

Omdat de mensen van de Pasmanmanege altijd zeer enthousiast zijn over deze jaarlijkse rit kunnen we weer vele deelnemers aan deze rit verwachten, maar omdat het aantal zitplaatsen op onze koetsen steeds kleiner wordt hopen we dat we een groot aantal aanspanningen kunnen verwelkomen.
Weet dat u de gehandicapte ruiters er een groot plezier mee doet en ook zelf is het genieten, dus wat weerhoudt u om u aan te melden.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.