ahp kop

 28 Januari 2021

Herinnering aanmelden Nachtrit Zutphen

Share

Nachtrit1
Met nog slechts een maand te gaan tot het alweer 20 augustus is, willen we u er graag aan helpen herinneren dat u zich nog kunt inschrijven voor de Nachtrit in Zutphen.
We hanteren een maximum van 25 deelnemers. Inmiddels staan er al 15 rijders op de lijst. U kunt deelnemen met een authentiek rijtuig of een replica. De inschrijvingstermijn geldt tot 12 augustus.

(Klik hier voor de actuele deelnemerslijst)

Vanaf 15.00 uur willen we de deelnemers ontvangen op de parkeerplaats naast de Hanzehal aan de Fanny Blankers Koen weg. De deelnemers die meedoen aan de jurering komen vanaf 16.30 uur aan de beurt en uiterlijk 18.00 uur willen we vertrekken voor de rit door het buitengebied en de binnenstad van Zutphen.

Nachtrit2Het inschrijfformulier kunt u hieronder downloaden en daarna mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of opsturen naar Baron van Sytzamastraat 52, 6971 ZA Brummen.

 

docInschrijfformulier Nachtrit 2016 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.