ahp kop

 22 Januari 2021

BBQ en huishoudelijke mededelingen

Share

Zoals u weet zijn onze leden graag op alles voorbereid:

Pet op omdat een hoofddeksel nu eenmaal hoort bij de etiquette op de koets. Zonnebril tegen de laagstaande avondzon. Winterjas tegen de kou, korte broek tegen de hitte. Voordeel van die korte broek is dan weer dat je de pijpen droog houdt bij een regen- of onweersbui. Als je deze dingen combineert, wordt je nergens door verrast zoals Arjen gisteren demonstreerde. 

IMG 20160615 WA0000

Ook helpt hij als onze horecaman graag met de voorbereidingen voor de BBQ op 25 juni. Hoewel de inschrijving vandaag zou sluiten willen we nog even helpen herinneren dat u zich nog kunt aanmelden bij Marjoleen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In verband met de bestellingen horen we uiteraard graag z.s.m. of u er bij bent!

 

Daarnaast nog de huishoudelijke mededeling dat onze toegangspoort onlangs voorzien is van een nieuw slot. Doortje Rood verzorgt de afgifte van de sleutels, dus u kunt uw sleutel van het oude hek bij haar omruilen. Heeft u nog geen sleutel maar wilt u als lid wel graag gebruik kunnen maken van de dressuurbaan? Tegen betaling van €5,- borg kunnen onze leden een sleutel van het hek in bruikleen krijgen. Ook hiervoor kunt u terecht bij Doortje.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.